Events Calendar

Download as iCal file
PeperDus tegen PeperDus
Friday, 01 March 2019,  8:00 - 10:30
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PeperDus komt zichzelf tegen: met maar liefst 17 enthousiaste impro-spelers in het keldertheater van de Bolder in de Aa-landen spelen we een wedstrijd met drie teams uit eigen stal.

Bij theatersport dagen teams van vier spelers elkaar uit en spelen zij afwisselend korte scènes. Geen uit-team deze keer, maar een wedstrijd tegen elkaar. Compleet met rechters, presentator(en) en onder de muzikale begeleiding van Marq van Mazijk.

Maar de belangrijkste factor bij theatersport is het publiek. Als bezoeker denk je mee over locaties, personages en dilemma’s. Je strooit rozen, brengt sfeer en geeft kleur aan de avond. Bovendien bepaal je samen met de rechters de uitslag van de wedstrijd.
Kom gezellig een avondje genieten van geïmproviseerde scènes, diverse spelvormen en toonaangevende typetjes. Vrijdag 1 maart om 20.00 uur gaat het dak eraf. Je bent van harte welkom!

De toegang is gratis, je geeft na afloop wat het je waard is. Wel graag vooraf reserveren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het formulier op www.peperdus.nl. Zaal en bar zijn open om 19.30 uur. Kom op tijd want vol is vol.

Location MFC de Bolder, Dobbe 29 Zwolle
Onze site plaatst alleen functionele cookies. Wij doen niet aan statistiek of cookies van derden.