Oud nieuws

Dit stond eerder als nieuws op onze site

Ons eerste lid van verdienste

SarahLidVanVerdiensteNa meer dan 13 jaar theatersport, waarvan bijna 12 bij PeperDus, gaat Sarah Rooseboom iets anders doen. We vinden het heel jammer dat ze gaat. Sarah is met recht een van de "founding mothers" van onze vereniging, betrokken bij de oprichting in 2006 onder toen nog de naam "Herberg de Lauwe Lust". In al die jaren heeft ze zich flink laten gelden. Actief geweest in verschillende commissies en tot slot nog enkele jaren voorzitter ook. Onvergetelijke inbreng tijdens de lessen, wedstrijden en andere voorstellingen waarbij ze de scenes altijd kleur wist te geven. Berucht om de soms bizarre maar altijd kloppende onverwachte twist aan het eind en beroemd om de gouden keel. Als rechter was niemand villeiner.

Opsluiten in ons trainingslokaal schijnt op wettelijke bezwaren te stuiten. Maar we laten Sarah niet zo maar gaan. Op 26 juni 2018 is zij benoemd tot lid van verdienste van PeperDus. Een verdiend compliment waarmee ze ook na haar afscheid toch aan ons verbonden blijft.

PeperDussers winnen Zwols Smartlappenfestival 2017

Op 4 november...

stond een deel van PeperDus op de planken van theater Odeon. Onder de naam "Tolly en de Kwarktasjes" wonnen zij het Zwols Smartlappenfestival met een ode aan de Hemaworst.

Hier de registratie van het winnend optreden.

 Gezellig napraten bij RTV-Oost

PeperDus in de Stentor

Afgelopen zaterdag, 19 maart 2016, speelden we in café The Livingroom een spetterende wedstrijd tegen Geen Brug Te Ver uit Arnhem. Na de nipte winst werd de teamcaptain geinterview d door De Stentor. Hieronder Sarah's antwoorden op 5 vragen over PeperDus.

Samenloop voor Hoop groot succes

Op 28 en 29 mei 2016 liepen we als vereniging mee met de Samenloop voor hoop Zwolle. Aan het grote succes van deze actie hebben we ons eigen steentje bij kunnen dragen. Op dit moment staat de teller rond de €800,-, en daar komt nog het een en ander bij van kaarsenzakverkoop et cetera.

DeLaatsteMetersDe laatste meters nadat we 24 uur lang gezamenlijk wandelen, zo'n 300 kilometer ofwel 800 rondjes.

Je vindt nog enkele sfeerbeelden via

Lees meer: Samenloop voor Hoop groot succes

We zijn nog aan het werk...

Een nieuw e naam betekent een nieuwe site. Een goed moment om de boel eens flink op te ruimen en een fris nieuw geheel te creëren. We zijn nog hard aan het werk, dus op dit moment kun je nog niet alle functies op de website gebruiken. De foto's en video’s en andere onderdelen komen er aan! Maar snuffel gerust al wat rond op de website. 

Om deze site te laten functioneren worden functionele cookies gebruikt. Deze cookies zijn geheel vrij van vet, gluten, suikers, noten, dierlijke producten en enig ander allergeen, ze bezitten geen statististische of trackingfunctionaliteit noch hebben ze enig verband met derden.