Oud nieuws

Dit stond eerder als nieuws op onze site

PeperDussers winnen Zwols Smartlappenfestival 2017

Op 4 november...

stond een deel van PeperDus op de planken van theater Odeon. Onder de naam "Tolly en de Kwarktasjes" wonnen zij het Zwols Smartlappenfestival met een ode aan de Hemaworst.

Hier de registratie van het winnend optreden.

 Gezellig napraten bij RTV-Oost

Samenloop voor Hoop groot succes

Op 28 en 29 mei 2016 liepen we als vereniging mee met de Samenloop voor hoop Zwolle. Aan het grote succes van deze actie hebben we ons eigen steentje bij kunnen dragen. Op dit moment staat de teller rond de €800,-, en daar komt nog het een en ander bij van kaarsenzakverkoop et cetera.

DeLaatsteMetersDe laatste meters nadat we 24 uur lang gezamenlijk wandelen, zo'n 300 kilometer ofwel 800 rondjes.

Je vindt nog enkele sfeerbeelden via

Lees meer: Samenloop voor Hoop groot succes

We zijn nog aan het werk...

Een nieuwe naam betekent een nieuwe site. Een goed moment om de boel eens flink op te ruimen en een fris nieuw geheel te creëren. We zijn nog hard aan het werk, dus op dit moment kun je nog niet alle functies op de website gebruiken. De foto's en video’s en andere onderdelen komen er aan! Maar snuffel gerust al wat rond op de website. 

PeperDus in de Stentor

Afgelopen zaterdag, 19 maart 2016, speelden we in café The Livingroom een spetterende wedstrijd tegen Geen Brug Te Ver uit Arnhem. Na de nipte winst werd de teamcaptain geinterviewd door De Stentor. Hieronder Sarah's antwoorden op 5 vragen over PeperDus.

Onze site plaatst alleen functionele cookies. Wij doen niet aan statistiek of cookies van derden.
Onze privacyverklaring Accepteren