Ons eerste lid van verdienste

SarahLidVanVerdiensteNa meer dan 13 jaar theatersport, waarvan bijna 12 bij PeperDus, gaat Sarah Rooseboom iets anders doen. We vinden het heel jammer dat ze gaat. Sarah is met recht een van de "founding mothers" van onze vereniging, betrokken bij de oprichting in 2006 onder toen nog de naam "Herberg de Lauwe Lust". In al die jaren heeft ze zich flink laten gelden. Actief geweest in verschillende commissies en tot slot nog enkele jaren voorzitter ook. Onvergetelijke inbreng tijdens de lessen, wedstrijden en andere voorstellingen waarbij ze de scenes altijd kleur wist te geven. Berucht om de soms bizarre maar altijd kloppende onverwachte twist aan het eind en beroemd om de gouden keel. Als rechter was niemand villeiner.

Opsluiten in ons trainingslokaal schijnt op wettelijke bezwaren te stuiten. Maar we laten Sarah niet zo maar gaan. Op 26 juni 2018 is zij benoemd tot lid van verdienste van PeperDus. Een verdiend compliment waarmee ze ook na haar afscheid toch aan ons verbonden blijft.

Om deze site te laten functioneren worden functionele cookies gebruikt. Deze cookies zijn geheel vrij van vet, gluten, suikers, noten, dierlijke producten en enig ander allergeen, ze bezitten geen statististische of trackingfunctionaliteit noch hebben ze enig verband met derden.